Περιποίηση χεριών
Περιποίηση μαλλιών
Περιποίηση προσώπου

 

 

 

tresa poii imaste

 

logo elixir white new1aΗ Elixir Cosmeo είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε για να συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών και να τις μεταφέρει ακέραιες στο πρόσωπο,το σώµα και τα μαλλιά .

Η ανάγκη αυτή έγινε έμπνευση για δημιουργία και τα φυσικής προέλευσης καλλυντικά της έγιναν προϊόντα μοναδικής σύνθεσης ιδανικά για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας του δέρματος πάντα με αγάπη και σε σεβασμό πρός τη φύση και τον καταναλωτή.

Ο πλούτος των θρεπτικών συστατικών των φυτικών ελαίων που εμπορεύεται, τα καθιστά ασφαλή για χρήση είτε απευθείας στην επιδερμίδα, είτε σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια για διάφορες χρήσεις όπως αρωματοθεραπεία, μασάζ, ή ακόμα και µε άλλα καλλυντικά σκευάσματα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Προστατευμένα από την οξείδωση και συσκευασμένα τόσο σε μπουκάλια ειδικά για έλαια (PET) σκούρου μπλε χρώµατος ώστε να ελαχιστοποιείται η επίδραση από τις ορατές και αόρατες ηλιακές ακτινοβολίες, όσο και σε ειδικές συσκευασίες για καλλυντική χρήση.

Η ομάδα του συνεργαζόμενου εργαστηρίου της Elixir Cosmeo, αποτελούμενη κυρίως από χημικούς και χημικούς μηχανικούς, είναι αρτίως εκπαιδευμένη στο χώρο των καλλυντικών με αποτέλεσμα να παρέχει στους πελάτες προιόντα και υπηρεσίες υψηλοτάτων προδιαγραφών .

Mέσα από την εμπειρία που αποκτήθηκε από τη συνεργασία της με εξαίρετους και καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, δερματολογίας και κοσμητολογίας η Elixir Cosmeo προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τα προιόντα και τις υπηρεσίες της ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των συνεργατών της.

Απευθύνεται  σε καταναλωτές οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία με εκείνη. Πρώτα απ 'όλα, το μέγιστο σεβασμό προς τη φύση σε συνδυασμό με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και γνώση. Είναι ωραίο να σκεφτόμαστε πώς, σε μια κατά βάση εικονική εποχή, η Elixir cosmeo εξακολουθεί να είναι ένας κόσμος όπου τα τριαντάφυλλα εξακολουθούν να μυρίζουν σαν τριαντάφυλλα.