Περιποίηση προσώπου
Περιποίηση χεριών
Περιποίηση μαλλιών

 

 

 

 

tresa fysika elaia
 
 
 
 

Aμυγδαλέλαιο

Το αμυγδαλέλαιο προσφέρει στο δέρμα αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Εμπεριέχει βιταμίνες Ε, Κ και είναι πλούσιο σε λινολεϊκό και ολεϊκό οξύ. Είναι επίσης εξαιρετικό μαλακτικό για τα μαλλιά και βοηθά στις περιπτώσεις ξηροδερμίας και ερεθισμών.

Περισσότερα...

Βερυκοκέλαιο

Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και εμπεριέχει ελαϊκο και λινελαϊκό οξύ. Έχει ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες γι' αυτόν το λόγο χρησιμοποιείται για μασάζ προσώπου.

Περισσότερα...

Aμυγδαλέλαιο γλυκό

Το γλυκό αμυγδαλέλαιο χρησιμοποιείται στην φροντίδα του ευαίσθητου και ξεφλουδισμένου δέρματος και στον καθαρισμό των νυχιών, του δέρματος και των μαλλιών.

Περισσότερα...

Βιζόν λάδι

Το λάδι βιζόν είναι αντιγηραντικό, αντιρυτιδικό και κατάλληλο για την αντιμετώπιση της ακμής. 

Περισσότερα...

Aμυγδαλέλαιο υδατοδιαλυτό resplanta

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα. Το ότι είναι υδατοδιαλυτό το κάνει ιδανικό για να δημιουργήσει ένα υπέροχο καθαριστικό νερό για όλο το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει τα μάτια.

Περισσότερα...

Γκρέιπφρουτ έλαιο

Το έλαιο του γκρέιπφρουτ εφαρμόζεται στο δέρμα για κόπωση των μυών, την ανάπτυξη των μαλλιών, τόνωση της επιδερμίδας, καθώς και για την ακμή και το λιπαρό δέρμα.

Περισσότερα...

Baobab oil

Το λάδι Baobab είναι φυτικό και πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, E, F και επίσης omega-3, omega-6, omega-9.

Περισσότερα...

Γκρεϊπφρουτ λάδι

Το λάδι γκρέιπφρουτ είναι αντιοξειδωτικό, και εμπεριέχει κιτρικό και ασκορβικό οξύ καθώς και τοκοφερόλη.

Περισσότερα...

Borrage oil

Τo borage oil είναι ένα θρεπτικό λάδι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και έχει αποτέλεσμα σε προβλήματα υγείας όπως εμμηνόπαυση, ψωρίαση, αρθρίτιδα και πόνους περιόδου.

Περισσότερα...

Γλυκερίνη φυτική

Η γλυκερίνη είναι κατάλληλη για όλων των ειδών τις επιδερμίδες, κυρίως βοηθά τις ξηρές και αφυδατωμένες.

Περισσότερα...

Centella asiatica oil

Το λάδι της centella asiatica είναι πλούσιο σε βιαμίνη C και τερπένια. Προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα, το θρέφει κα το συσφίγγει.

Περισσότερα...

Δαφνέλαιο

Το δαφνέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και λιπαρά οξέα. Είναι ευρέως γνωστό για τις ιδιότητες του στα μαλλιά και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Περισσότερα...

Coconut κλασματοποιημένο λάδι καρύδας

Είναι το "κλάσμα" του όλου λαδιού καρύδας. Ορισμένα συστατικά, λιπαρά οξέα όπως το λαυρινικό οξύ εχούν απομακρυνθεί απο το λάδι της καρύδας.

Περισσότερα...

Ελαιόλαδο καλλυντικής χρήσης

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνη Ε, Κ, κάλλιο, νάτριο, σίδηρο κλπ. Έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και φαρμακευτικές ιδιότητες.

Περισσότερα...

Jojoba oil virgin

Το λάδι τζοτζομπα/χοχόμπα έχει ενυδατικές, αντιβακτηριαδιακές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και επαναφέρει την φυσική ισορροπία του δέρματος.

Περισσότερα...

Ιπποφαές έλαιο

Το Ιπποφαές περιέχει βιταμίνες A, B1, B2, C, E, Κ, βήτα-καροτένιο, φολικό οξύ, ολεϊκά οξέα (omega-3, omega-6, omega-7, omega-9) και μεταλλικά στοιχεία (Νάτριο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Σελήνιο).

Περισσότερα...

Lemon oil vegetable

Είναι στυπτικό ιδανικό για δέρματα λιπαρά. Επίσης λευκαντικό για δέρματα με πανάδες και σημάδια γήρατος, δίνει λάμψη στην επιδερμίδα.

Περισσότερα...

Καλέντουλα

Το λάδι καλέντουλας έχει στυπτικές, αντιφλεγμονώδεις και τονωτικές δράσεις. Θεωρείται κατάλληλο για φλεβίτιδα, για αντιμετώπιση φλεγμονών, εγκαυμάτων και ακμής.

Περισσότερα...

Lime seed oil

Το έλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα με το 70% να αποτελείται από ωμέγα 3,6 & 9 λιπαρά οξέα. Επιπλέον, περιέχει περίπου 20% παλμιτικό οξύ. Μαλακώνει, ενυδατώνει το δέρμα και το βοηθά να αναγεννηθεί. 

Περισσότερα...

Κανναβέλαιο

Το λάδι κάνναβης είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα μπορεί επίσης να μειώσει την ξηρότητα του δέρματος, να ανακουφίσει τον κνησμό και τον ερεθισμό.

Περισσότερα...

Macadamia oil

Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Ανακουφίζει τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα και προστατεύει από την επικίνδυνη ακτινοβολία.

Περισσότερα...

Καροτέλαιο

Το καροτέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, βιταμίνη C, καροτίνη, φολικό οξύ. Επίσης πολλά μεταλλικά άλατα όπως: σίδηρο, ασβέστιο, κάλλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο.

Περισσότερα...

Monoi de tahiti butter

Το βούτυρο Monoi δημιουργείται με εμβάπτιση των ανθών Tahitian Gardenia σε λάδι καρύδας για τουλάχιστον 10 ημέρες. Είναι εξαιρετικό για μαλλιά και δέρμα.

Περισσότερα...

Καρυδιάς έλαιο

Το λάδι καρυδιάς έχει ενυδατικές, αντιγηραντικές και φαρμακευτικές ιδιότητες καθώς καταπολεμά παθήσεις του δέρματος όπως: μυκητίαση, έκζεμα, ψωρίαση κλπ.

Περισσότερα...

Monoi oil

Το έλαιο Monoi παρασκευάζεται στην Γαλλική Πολυνησία και γίνεται με τον εμποτισμό Ταϊτινής γαρδένιας Tiare σε έλαιο καρύδας.

Περισσότερα...

Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο παρότι είναι παχύ λάδι λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας μπορεί και διαπερνά το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας που αποτελείται από νεκρά κύτταρα.

Περισσότερα...

Mαύρο κύμινο έλαιο

Το έλαιο από μαύρο κύμινο παράγεται από το σπόρο του αιγυπτιακού φυτού Nigella sativa μετά από ήπια ψυχρή πίεση.

Περισσότερα...

Κεράσι έλαιο

Το έλαιο κερασιού περιέχει ελαϊκό οξύ, βιταμίνη Α και φυσικές τοκοφερόλες. Είναι ευεργετικό σε έλαια μπάνιου και λειτουργεί επίσης πολύ καλά ως ένα διεισδυτικό λάδι μεταφορέα στην αρωματοθεραπεία.

Περισσότερα...

Olive oil

Το λάδι ελιάς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη Ε, οι πολυφαινόλες και η χλωροφύλλη.

Περισσότερα...

Κισσός λάδι

Το λάδι κισσού κυρίως χρησιμοποιείτα για μεθόδους αδυνατίσματος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και μειώνει την κατακράτηση υγρών.

Περισσότερα...

Palm kernel oil Φοινικοπυρηνέλαιο

Χρησιμοποιείται κυρίως στη σαπουνοποία γιατί δημιουργεί σαπούνια σκληρά με πολύ αφρισμό.

Περισσότερα...

Κολοκυθοσπορέλαιο Pumpkin oil

To σπορέλαιο από τη κολοκύθα είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο, ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα, καθώς και τα αντιοξειδωτικά.

Περισσότερα...

Palm oil Φοινικέλαιο

Είναι εξαιρετικό για την φροντίδα του δέρματος και προσθέτει ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες, σε προϊόντα όπως κρέμες και σαπούνια.

Περισσότερα...

Λάδι Neem

Το λάδι neem είναι μια ανθελμινθική ένωση και επίσης το λάδι είναι αντιβακτηριακό και αντιμυκητιακό.

Περισσότερα...

Passion Fruit oil

Το πάσσιον φρούτ ή αλλιώς το φρούτο του πάθους έχει ηρεμιστικές, πραϋντικές και αναλγητικές ιδιότητες.

Περισσότερα...

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας έχει ενυδατικές ιδιότητες και βελτιώνει την κατάσταση στα ξηρά δέρματα.

Περισσότερα...

Rose Hip oil

Το rosa mosqueta είναι πλούσιο σε βιταμινη C, βόριο, καπριλικό οξύ, κιτρικό οξυ, μαγνήσιο, μηλικό οξύ κ.τ.λ

Περισσότερα...

Λάδι καρύδας βιολογικό

Το βιολογικό λάδι καρύδας εκτός του ότι είναι βρώσιμο προτιμάται πολύ και στα καλλυντικά. Χρησιμοποιείται για ενυδάτωση προσώπου και σώματος, για ντεμακιγιάζ κτλ.

Περισσότερα...

Soybean oil

Το έλαιο σόγιας είναι πλούσιο σε βιταμίνες οι οποίες προστατεύουν το δέρμα από τις ακτίνες UV ενώ ταυτόχρονα περιποιείται τις φθορές που έχει υποστεί από την ηλιακή ακτινοβολία καθώς και από την περιβαλλοντολογική μόλυνση δίνοντας του λάμψη.

Περισσότερα...

Μonoi de Τahiti Βutter

Το βούτυρο Monoi δημιουργείται με εμβάπτιση των ανθών Tahitian Gardenia σε λάδι καρύδας για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Περισσότερα...

Tamanu oil

To λάδι Tamanu παράγεται από την έκθλιψη των καρπών του δέντρου Ati που φύεται στη South East Asia and the Pacific Islands.

Περισσότερα...

Μουρουνέλαιο Cod Liver oil

Το μουρουνέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A-D, ω-3 λιπαρά οξέα, και έχει ευεργετικές ιδιότητες για τις αρθρώσεις.

Περισσότερα...

Νυχτολούλουδο λάδι

Το έλαιο νυχτολούλουδου βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων π.χ ακμή, ψωρίαση. Χρησιμοποιείται για ρευματική αρθρίτιδα, οστεοπόρωση, σκλήρυνση κατά πλάκας.

Περισσότερα...

Αβισσυνίας

Το λάδι αβισσυνίας είναι πολύ ελαφρύ, καθόλου λιπαρό και προσφέρει μια πολύ δροσιστική και ελαφριά αίσθηση στο δέρμα καθώς ενυδατώνει και βελτιώνει μ' αυτόν τον τρόπο το δέρμα.

Περισσότερα...

Παπαρούνας λάδι (Oleum papaveris seminis)

Το λάδι της παπαρούνας έχει ηρεμιστικές, μαλακτικές, ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Περιέχει σίδηρο, μαγγάνιο, ασβέστιο, κάλλιο.

Περισσότερα...

Αβοκάντο λάδι

Το λάδι αβοκάντο είναι αντιρυτιδικό και πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και εμπεριέχει επίσης και βιταμίνες D, E, K, H, PP, C.

Περισσότερα...

Παραφινέλαιο

Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται για τις μαλακτικές του ιδιότητες και προσφέρει στο δέρμα απαλότητα. Είναι κατάλληλο για την απομάκρυνση του μακιγιάζ και την αφαίρεση ημιμόνιμων τατουάζ.

Περισσότερα...

Αβοκάντο λάδι BIO

Το λάδι αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, D, Β1, Ε και περιέχει λεκιθίνη, πρωτεΐνες, Β-καροτίνη, ποτάσσιο, μαγνήσιο και φολικό οξύ που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για δέρμα και μαλλιά.

Περισσότερα...

Ριζέλαιο Rice bran oil

Είναι ένα έλαιο πλούσιο σε λινολεϊκό και ελαϊκό οξύ και πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά. Ιδανικό για βαθιά θρέψη και προστασία του δέρματος από τη γήρανση και το ηλιακό φως.

Περισσότερα...

Αγριοκάστανο λάδι

Στυπτικό, τονωτικό του κυκλοφορικού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη θεραπεία προβλημάτων όπως η φλεβίτιδα, οι κιρσοί και οι αιμορροΐδες.

Περισσότερα...

Ροδακινέλαιο Peach oil

Το λάδι ροδάκινου είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, C, E, K και Β-καροτίνη. Επίσης περιέχει ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και φώσφορο.

Περισσότερα...

Αμμαμελίδα λάδι

Έχει αντιφλεγμονώδη δράση καθώς παρουσιάζει στηπτικές, αιμοστακτικές και παυσίπονες ιδιότητες. Καταπολεμά την φλεβίτιδα, μειώνει τα σημάδια της κούρασης και αντιμετωπίζει την ακμή.

Περισσότερα...

Σησαμέλαιο

Το σησαμέλαιο είναι αντιοξειδωτικό, αντιγηραντικό και συσφικτικό. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αποτοξινώνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Περισσότερα...

Αραχιδέλαιο

Το αραχιδέλαιο περιέχει χρήσιμες ποσότητες βιταμίνης Ε, έχει μαλακτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και στην ηλιοθεραπεία.

Περισσότερα...

Σιτέλαιο Wheatgerm oil

Το σιτέλαιο ειναι ένα λάδι πλούσιο σε βιταμίνες C, E, F, λεκιθίνη και στερόλες. Βοηθά εκπληκτικά στην απομάκρυνση του make up, και είναι κατάλληλο για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Περισσότερα...

Αργανέλαιο

Το αργανέλαιο περιέχει βιταμίνη F-ωμέγα 6 που προσδίδει ελαστικότητα και ενυδατώνει τα μαλλιά. Εμπεριέχει λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε κ.α

Περισσότερα...

Σταφυλέλαιο Grapeseed oil

Το σταφυλέλαιο έχει στυπτικές, ενυδατικές, συσφικτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και είναι ιδανικό για ξηρά και λιπαρά δέρματα.

Περισσότερα...

Άρνικα λάδι

Το λάδι άρνικας έχει εξωτερική χρήση και οι ιδιότητες του είναι οι εξής: αντιαρθριτικές, αντιρευματικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές κλπ.

Περισσότερα...

Φουντουκέλαιο Hazelnut oil

Το φουντουκέλαιο είναι πλούσιο σε βιατμίνες A, B, D, E, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, ελαϊκά οξέα.

Περισσότερα...

Αχιλλέας έλαιο

Το λάδι αχιλλέας είναι ενυδατικό, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι κατάλληλο και για ξηρά και για λιπαρά δέρματα.

Περισσότερα...

Χαμομήλι Kamille λάδι φυτικό

Το λάδι χαμομηλιού έχει καταπραϋντικές, ηρεμιστικές και αντιαλλεργικές ιδιότητες.

Περισσότερα...

Βαλσαμέλαιο IPERICO

Το βαλσαμόλαδο είναι αποτελεσματικό σε αρθριτικούς και ρευματικούς πόνους, σε μώλωπες, τσιμπήματα εντόμων, φλεγμονές και εγκαύματα.

Περισσότερα...

 

offers

 

 

 

 

 

price