Περιποίηση χεριών
Περιποίηση μαλλιών
Περιποίηση προσώπου

 

 

 

 

tresa sapoynia
 
 
 
 

Coco betaine κοκοφοινικελαιοαμιδοπροπυλοβεταίνη

Είναι οργανική ένωση με φυτική προέλευση (λάδι καρύδας). Χρησιμοποιείται ως επιφανειοδραστικό και ενισχυτή αφρού σε προιόντα προσωπικής φροντίδας.

Έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται και ως γαλακτοματοποιητής στα καλλυντικά.

 

Διατίθενται:

    check image1  1kg  
      Για ποσότητα άνω των 1kg επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

 

offers

 

 

 

 

 

price